• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Revontulet-kynttilä

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Revontulet valaisevat pimeyden


Revontulet-kynttilässä hehkuvat ihanat revontulet, joita joulupukki tonttuineen ja poroineen ihastelee tummalla yötaivaalla.


Kynttilä on valmistettu parafiinista, ja se on valmistettu niin, että kynttilän ulkopinta ei sula. Näin kuva-aihe säilyy kauniina kynttilän palaessa ja valaistuu ihastuttavasti sisältä päin. Kynttilä on myös täysin hajusteeton. Kynttilä on korkeudeltaan 12 cm ja halkaisijaltaan 10 cm. Kynttilä on suunniteltu Suomessa ja sen valmistuttaja on Muurla. Muurlan kynttilät valmistetaan käsityönä Euroopan alueella.


Mauri Kunnaksen suhde jouluun on aina ollut lämmin ja erityinen. Tämä on selvästi havaittavissa hänen jouluisissa piirroksissaan, jotka hehkuvat joulun iloa ja rauhaa, lämpöä ja rakkautta vuoden pimeimmän ajan keskellä.


Joulun taikaa


Revontulet-kynttilän kuva löytyy myös kirjasta Joulupukki ja noitarumpu, joka on julkaistu vuonna 1995. Joulupukki ja noitarumpu on yksi Mauri Kunnaksen tuotannon klassikoita. Tämä teos on useimmille suomalaisille tuttu, jos ei kirjana niin sitten lähes aina jouluisin televisiossa esitettävänä animaationa.


Joulupukki ja noitarumpu -kirjassa joulupukin ja tonttujen asuinpaikassa Joulukylässä tapahtuu kummia. Yhtäkkiä joulupipareista löytyy pippuria, revontulet sammuvat ja jokin ihmeellinen virus sekoittaa tietokoneohjelman. Kirja on sopivasti jännittävä ja kutkuttava, ehdottomasti hauska ja aina yhtä lahjakkaasti kuvitettu kuin Mauri Kunnaksen kirjat yleensäkin.


Revontulet-tarjottimen kuvassa joulupukki, tontut, porot ja pipopäiset jänikset ihastelevat kauniita revontulia, jotka valaisevat koko taivaan. Vekara Väkkärän sanoin: ”Voi hykkyränmykkyränkykkyrät! Eikun siis HYVÄÄ JOULUA KOKO MAAILMA!”


Kerää koko sarja


Muurla valmistaa kolmea muutakin kynttilää, joiden kuvitukset on otettu Mauri Kunnaksen jouluisesta tuotannosta. Nuo kynttilät ovat Joulukuoro, Juhlat sekä Korvatunturi. Näistä Korvatunturi on samankokoinen kuin Revontulet-kynttilä. Joulukuoro ja Juhlat taas ovat hieman pienempiä: korkeudeltaan n. 8 cm.


Muurlan tuotannosta löytyy muitakin Kunnas-aiheisia tuotteita. Revontulet-kuvalla koristeltuina löytyvät myös Revontulet-tarjotin sekä Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta, jonka toisella puolella on Revontuli-kuva ja toisella puolella kuva Korvatunturista.


Korvatunturi-kuva on löydettävissä Korvatunturi-kynttilän lisäksi Korvatunturi-tarjottimesta.

Näiden lisäksi tuoteperheestä löytyy Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta sekä jouluiset Koristepallot.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Revontulet-kynttilä pähkinänkuoressa


  • Kynttilän korkeus 12 cm ja halkaisija 10 cm
  • Paloaika n. 60 h.
  • Kynttilä on valmistettu parafiinista ja se on hajusteeton
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistaja: Muurla