• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Korvatunturi-kynttilä

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Talviyön rauha ja hiljaisuus


Korvatunturi-kynttilän kuvassa pehmeänä satava lumi kietoo Korvatunturin hiljaiseen vaippaansa. Talojen ikkunoista loistava pehmeä valo luo lämpimän tunnelman talvisen maiseman keskelle. Sitä voi melkein kuvitella astuvansa sisään johonkin Korvatunturin rakennuksista ja olevansa mukana tonttujen hyörinässä.


Mauri Kunnaksen suhde jouluun on aina ollut lämmin ja erityinen. Tämä on selvästi havaittavissa hänen jouluisissa piirroksissaan, jotka hehkuvat joulun iloa ja rauhaa sekä lämpöä ja rakkautta vuoden pimeimmän ajan keskellä.


Kynttilä on valmistettu parafiinista niin, että kynttilän ulkopinta ei sula, vaikka kynttilä on sytytettynä. Näin kuva-aihe säilyy kauniina kynttilän palaessa ja valaistuu ihastuttavasti sisältä päin. Kynttilä on myös täysin hajusteeton. Kynttilä on korkeudeltaan 12 cm ja halkaisijaltaan 10 cm. Kynttilä on suunniteltu Suomessa ja sen valmistuttaja on Muurla. Muurlan kynttilät valmistetaan käsityönä Euroopan alueella.


Korvatunturilla valmistaudutaan joululomaan


Kynttilän kuva on otettu Mauri Kunnaksen kirjasta Joulupukin joululoma, joka on julkaistu vuonna 2020. Joulupukin joululoma -kirjassa jouluaatto on vietetty ja joulupukki, tontut ja porot ovat palanneet Korvatunturille. Kun lahjat on saatu jaettua, alkaa Joulupukin ja tonttujen hyvin ansaittu joululoma. Loma kestää kaksitoista päivää ja sinä aikana ”Korvatunturin väki tekee yhdessä kaikenlaista hauskaa: silloin jutellaan, leikitään, kerrotaan tarinoita, syödään, pelaillaan pelejä, vieraillaan tuttujen luona ja tietysti juhlitaan”.


Korvatunturi-kynttilään on kuvattu Korvatunturilla sijaitseva Joulupukin ja tonttujen kylä. Kylä on tiivis ja siitä välittyy hyvin talvinen ja hyvinkin jouluinen tunnelma. Keskellä kylää seisoo iso kuusi, joka on koristeltu valoin ja jonka latvaa koristaa tähti.


Kerää koko sarja


Muurla valmistaa kolmea muutakin kynttilää, joiden kuvitukset on otettu Mauri Kunnaksen jouluisesta tuotannosta. Nuo kynttilät ovat Joulukuoro, Juhlat sekä Revontulet. Näistä Revontulet on samankokoinen kuin Korvatunturi-kynttilä. Joulukuoro ja Juhlat taas ovat hieman pienempiä: korkeudeltaan n. 8 cm.


Muurlan tuotannosta löytyy muitakin Kunnas-aiheisia tuotteita. Korvatunturi-kuvalla koristeltuina löytyvät Korvatunturi-tarjotin sekä Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta, jonka toisella puolella on Korvatunturi-kuva ja toisella puolella Revontulet-kuva.


Revontulet-kuva on Revontulet-kynttilän lisäksi löydettävissä myös Revontulet-tarjottimesta.

Näiden lisäksi tuoteperheestä löytyy Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta sekä jouluiset Koristepallot.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Korvatunturi-kynttilä pähkinänkuoressa


  • Kynttilän korkeus 12 cm ja halkaisija 10 cm
  • Paloaika n. 60 h.
  • Kynttilä on valmistettu parafiinista ja se on hajusteeton
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistaja: Muurla