• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Korvatunturi-tarjotin

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Korvatunturi lumisateen keskellä


Korvatunturi-tarjottimen kuva on lumisateesta ja talvesta huolimatta selvästi lämmin, rauhaisa ja täynnä joulun taikaa. Kuvassa Joulupukki on juuri palaamassa lahjojen jaosta tonttujensa kera. Talojen ikkunoista loistava pehmeä valo luo lämpimän tunnelman talvisen maiseman keskelle. Sitä voi melkein kuvitella astuvansa sisään johonkin Korvatunturin rakennuksista ja valmistautuvansa heidän mukanaan joululoman viettoon.


Korvatunturi-tarjotin on kooltaan 36 cm x 28 cm. Tarjottimen jouluisesta kuvasta välittyy vahvasti Mauri Kunnaksen lämmin ja erityinen suhde jouluun. Kuva on taidokkaasti piirretty, kuten Mauri Kunnaksen kuvat aina, ja kuvaa katsellessa voi lähes kuulla isojen, pehmeiden lumihiutaleiden hiljalleen tipahtelevan maassa jo valmiina olevien kinosten päälle.


Kotimaisesta koivuviilusta valmistettu tarjotin on sekä elintarviketurvallinen että konepesunkestävä. Tämän lisäksi mattamelamiinipinnoitteen ansiosta tarjotin on helppo pitää puhtaana. Korvatunturi-tarjotin on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa.


Joululoma voi alkaa


Kynttilän kuva on otettu Mauri Kunnaksen kirjasta Joulupukin joululoma, joka on julkaistu vuonna 2020. Joulupukin joululoma -kirjassa jouluaatto on vietetty ja joulupukki, tontut ja porot ovat palanneet Korvatunturille. Kun lahjat on saatu jaettua, alkaa Joulupukin ja tonttujen hyvin ansaittu joululoma. Loma kestää kaksitoista päivää ja sinä aikana ”Korvatunturin väki tekee yhdessä kaikenlaista hauskaa: silloin jutellaan, leikitään, kerrotaan tarinoita, syödään, pelaillaan pelejä, vieraillaan tuttujen luona ja tietysti juhlitaan”.


Korvatunturi-tarjottimeen on kuvattu Korvatunturilla sijaitseva Joulupukin ja tonttujen kylä. Kylä on tiivis ja siitä välittyy hyvin talvinen ja jouluinen tunnelma. Keskellä kylää seisoo iso kuusi, joka on koristeltu valoin ja jonka latvaa koristaa tähti. Kylän laidalla on kettukin tullut ihastelemaan kylän pehmeitä, jouluisia valoja.


Kerää koko sarja


Muurlan tuotannosta löytyy muitakin Kunnas-aiheisia tuotteita. Korvatunturi-kuvalla koristeltuina löytyvät myös Korvatunturi-kynttilä sekä Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta, jonka toisella puolella on Korvatunturi-kuva ja toisella puolella Revontulet-kuva.


Revontulet-kuva on niin ikään löydettävissä sekä Revontulet-kynttilästä että Revontulet-tarjottimesta. Korvatunturi-tarjotin on kooltaan isompi kuin Revontulet-tarjotin. Näiden lisäksi tuoteperheestä löytyy Joulukuoro-kynttilä, Juhlat-kynttilä, Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta sekä jouluiset Koristepallot.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Korvatunturi-tarjotin pähkinänkuoressa


  • Tarjottimen koko 36 cm x 28 cm
  • Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
  • Materiaali: kotimainen koivuviilu, jossa on ohut mattamelamiinipinnoite
  • Elintarviketurvallinen ja konepesunkestävä
  • Vaivaton puhdistaa
  • Valmistaja: Muurla