• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Revontulet-tarjotin

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Revontulien tanssia yötaivaalla


Revontulet-tarjotin on ihastuttava ja kompaktin kokoinen, jouluinen tarjotin, jolla tarjoiltuna keksit ja kaakao tai vaikkapa joulupiparit ja glögi maistuvat varmasti hurjan herkullisilta. Mauri Kunnaksen suhde jouluun on tunnetusti aina ollut lämmin ja erityinen, ja siksi hänen jouluisissa kuvissaan varmasti hehkuukin niin paljon lämpöä.


Revontulet-tarjotin on kooltaan 27 cm x 20 cm. Tarjottimen kuvassa joulupukki tonttuineen istu porojen vetämässä reessä ihanan värisenä tanssivan taivaan alla. Revontulet on piirretty hurjan kauniisti, kuten Mauri Kunnaksen kuvat aina. Kotimaisesta koivuviilusta valmistettu tarjotin on sekä elintarviketurvallinen että konepesunkestävä. Tämän lisäksi mattamelamiinipinnoitteen ansiosta tarjotin on helppo pitää puhtaana. Revontuli-tarjotin on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa.


Joulun taikaa tarjottimella


Revontulet-tarjottimen kuva löytyy myös kirjasta Joulupukki ja noitarumpu, joka on julkaistu vuonna 1995. Joulupukki ja noitarumpu on yksi Mauri Kunnaksen tuotannon klassikoita, joka on useimmille suomalaisille tuttu, jos ei kirjana niin sitten lähes aina jouluisin televisiossa esitettävänä animaationa.


Joulupukki ja noitarumpu -kirjassa joulupukin ja tonttujen asuinpaikassa Joulukylässä tapahtuu kummia. Yhtäkkiä joulupipareista löytyy pippuria, revontulet sammuvat ja jokin ihmeellinen virus sekoittaa tietokoneohjelman. Kirja on sopivasti jännittävä ja kutkuttava, ehdottomasti hauska ja aina yhtä lahjakkaasti kuvitettu kuin Mauri Kunnaksen kirjat yleensäkin.


Revontulet-tarjottimen kuvassa joulupukki, tontut, porot ja pipopäiset jänikset ihastelevat kauniita revontulia, jotka valaisevat koko taivaan. Vekara Väkkärän sanoin: ”Voi hykkyränmykkyränkykkyrät! Eikun siis HYVÄÄ JOULUA KOKO MAAILMA!”


Kerää koko sarja


Muurlan tuotannosta löytyy muitakin Kunnas-aiheisia tuotteita. Revontuli-kuvalla koristeltuina löytyvät myös Revontulet-kynttilä sekä Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta, jonka toisella puolella on Revontulet-kuva ja toisella puolella kuva Korvatunturista.


Korvatunturi-kuva on niin ikään löydettävissä sekä Korvatunturi-kynttilästä että Korvatunturi-tarjottimesta. Korvatunturi-tarjotin on kooltaan isompi kuin Revontulet-tarjotin.


Näiden lisäksi tuoteperheestä löytyy Joulukuoro-kynttilä, Juhlat-kynttilä, Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta sekä jouluiset Koristepallot.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Revontulet-tarjotin pähkinänkuoressa


  • Tarjottimen koko 27 cm x 20 cm
  • Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
  • Materiaali: kotimainen koivuviilu, jossa on ohut mattamelamiinipinnoite
  • Elintarviketurvallinen ja konepesunkestävä
  • Vaivaton puhdistaa
  • Valmistaja: Muurla