• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Koristepallot

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Joulun tuntua keveillä koristeilla


Ihastuttavat lasiset, jouluiset koristepallot voivat koristaa kotia niin kuusessa kuin esimerkiksi ikkunassakin. Mauri Kunnaksen lämmin suhde jouluun heijastuu myös näistä tuotteista. Kolmen pallon setissä jokaisesta välittyy joulun lämmin tunnelma, hauskuutta unohtamatta.


Koristepallo-setti sisältää kolme erilaista palloa, joista jokaisessa on Mauri Kunnaksen kirjoista napattu kuva. Yhdessä pallossa on aina sama kuva kahdesti, kerran molemmilla puolilla.


Yhdessä pallossa laulaa jouluinen kuoro, toisessa joulupukki ratsastaa keinuhevosella ja kolmannessa porot tanssivat. Jokaisen pallon mukana tulee satiininauha ripustamista varten. Pallon halkaisija on 7 cm ja pallot on suupuhallettu lyijyttömästä lasista.


Laulua, tanssivia poroja ja hassutteleva Joulupukki


Palloihin on otettu kuvat Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista. Joulukuorossa laulavat hiirulaiset sekä tanssivat porot ovat kirjasta Joulupukki ja noitarumpu. Keinuhevosella iloisena ratsastava Joulupukki taas löytyy Joulutarinat-kokoomateoksen kannesta.


Joulupukki ja noitarumpu -kirjassa joulupukin ja tonttujen asuinpaikassa Joulukylässä tapahtuu kummia. Yhtäkkiä joulupipareista löytyy pippuria, revontulet sammuvat ja jokin ihmeellinen virus sekoittaa tietokoneohjelman. Kirja on sopivasti jännittävä ja kutkuttava, ehdottomasti hauska ja aina yhtä lahjakkaasti kuvitettu kuin Mauri Kunnaksen kirjat yleensäkin.


Joulutarinat-kirjasta löytyy kolme Mauri Kunnaksen rakastetuista joulutarinoista samojen kansien välissä. Kokoomateos sisältää kirjat Joulupukki, Kaksitoista lahjaa joulupukille sekä Joulupukki ja noitarumpu.


Kerää koko sarja


Muurlan tuotannosta löytyy muitakin Kunnas-aiheisia tuotteita. Tarjoilu/leikkuulautoja on kahta erilaista: Talviyö ja Juustomestari. Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta on kaksipuoleinen, ja kuvitus on tietenkin Mauri Kunnaksen -tapaan ihastuttava. Myös Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta kaksipuoleinen. Se on tavallisista leikkuulaudoista poiketen pitkulaisen mallinen.


Kynttilöitä löytyy neljää erilaista: Korvatunturi, Revontulet, Joulukuoro ja Juhlat. Tarjottimia taas kahta: Revontulet ja Korvatunturi.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Koristepallot pähkinänkuoressa


  • Koristepallo on halkaisijaltaan 7 cm
  • Valmistettu suupuhaltamalla lyijyttömästä lasista
  • Sisältää satiininauhat ripustukseen
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistaja: Muurla