• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Talviyö -tarjoilu/leikkuulauta

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Talvinen joulumaisema


Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta on upea ja käytännöllinen esine jokaiseen keittiöön. Lautaa voi nimensä mukaisesti käyttää sekä tarjoilulautana esimerkiksi juustoille tai leikkuulautana mille vaan.


Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta on kaksipuoleinen. Toista puolta koristaa kuva lumisateisesta Korvatunturista Joulupukin kylineen ja toista puolta kuva Joulupukista tonttuineen ajamassa porojen vetämällä reellä ihastuttavien revontulien alla.


Tarjoilu/leikkuulauta on kooltaan 21 cm x 31 cm. Kotimaisesta koivuviilusta valmistettu lauta on sekä elintarviketurvallinen että konepesunkestävä. Tämän lisäksi mattamelamiinipinnoitteen ansiosta tarjoilu/leikkuulauta on helppo pitää puhtaana. Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa.


Joulupukin matkassa kokatessakin


Talviyö-laudan Korvatunturia esittävä kuva on kaunis ja rauhallinen. Kuva on Mauri Kunnaksen kirjasta Joulupukin joululoma. Talojen ikkunoista loistava pehmeä valo luo lämpimän tunnelman talvisen maiseman keskelle.

Kuvaa katsoessa voi lähes kuulla isojen, pehmeiden lumihiutaleiden hiljalleen tipahtelevan maassa jo valmiina olevien kinosten päälle. Kylä on tiivis ja siitä välittyy rauhaisa ja lämmin tunnelma. Keskellä kylää seisoo iso kuusi, joka on koristeltu valoin ja jonka latvaa koristaa tähti. Kylän laidalla on kettukin tullut ihastelemaan kylän pehmeitä, jouluisia valoja.


Revontulia esittävän puolen kuva on kirjasta Joulupukki ja noitarumpu. Joulupukki ja noitarumpu on yksi Mauri Kunnaksen tuotannon klassikoita, joka on useimmille suomalaisille tuttu, jos ei kirjana niin sitten jouluisin televisiossa esitettävänä animaationa.


Joulupukki ja noitarumpu -kirjassa joulupukin ja tonttujen asuinpaikassa Joulukylässä tapahtuu kummia. Yhtäkkiä joulupipareista löytyy pippuria, revontulet sammuvat ja jokin ihmeellinen virus sekoittaa tietokoneohjelman. Kirja on sopivasti jännittävä ja kutkuttava, ehdottomasti hauska ja aina yhtä lahjakkaasti kuvitettu kuin Mauri Kunnaksen kirjat yleensäkin.


Revontulet-tarjottimen kuvassa joulupukki, tontut, porot ja pipopäiset jänikset ihastelevat kauniita revontulia, jotka valaisevat koko taivaan. Vekara Väkkärän sanoin: ”Voi hykkyränmykkyränkykkyrät! Eikun siis HYVÄÄ JOULUA KOKO MAAILMA!”


Kerää koko sarja


Muurlan tuotannosta löytyy muitakin Kunnas-aiheisia tuotteita. Korvatunturi-kuvalla koristeltuina löytyvät Korvatunturi-kynttilä sekä Korvatunturi-tarjotin. Revontulet-kuvalla löytyy myös sekä Revontulet-kynttilä että Revontulet-tarjotin.


Näiden lisäksi tuoteperheestä löytyy Joulukuoro-kynttilä, Juhlat-kynttilä, Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta sekä jouluiset Koristepallot.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta pähkinänkuoressa


  • Tarjoilu/leikkuulaudan koko 21 cm x 31 cm
  • Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
  • Materiaali: kotimainen koivuviilu, jossa on ohut mattamelamiinipinnoite
  • Elintarviketurvallinen ja konepesunkestävä
  • Vaivaton puhdistaa
  • Valmistaja: Muurla